9. februar
Morsdagsfeiring
28. februar
Klassisk tapas kl 1800-2100
Få med deg Restaurant Varde sin klassiske tapasbuffè som inneheld kjøkkensjefen sine favorittar. På menyen finner du både kalde og varme delikatesser som: Tortilla de patatas, bruschetta og tomatsalat med ferskost og basilikum, sticky chicken wings, potet bravas og asiatisk pork belly.
28. mars
Asiatisk buffè kl 1800-2100
Varde Restaurant er klar for sin innbydande og spanande fredagsbuffè med herlege asiatiske rettar.
Her har gjengen på kjøkkenet nok en gong fått leika seg med smakar og råvarer. Du vil finne et variert utval av asiatiske rettar, inkludert sushi (maki-nigiri-sashimi), vårrullar, dumplings, filippinsk adobo, scampi-nudlar, og lamme curry.
Kanskje dette er noko for deg og kollegaene dine som avslutning på ei lang veke – eller den perfekte måten å starte helga på?
25. april
Klassisk tapas kl 1800-2100
Nyt Restaurant Varde sin klassiske tapasbuffè, nøye satt sammen av kjøkkensjefen sine favorittar.
På menyen finn du både kalde og varme delikatesser som:
Tortilla de patatas, bruschetta og tomatsalat med ferskost og basilikum, sticky chicken wings, potet bravas og asiatisk pork belly.
Tid: Buffè frå kl. 1800–2100 (kom når det høver best!)
Pris: 595,- per person | 0-4 år: gratis | 4-12 år: halv pris
Ting bord no for å sikre deg plass her