20/09: Texas BBQ med grillmester Roy fra Gilde – Kr 495, - / kl 1800
Restaurant Varde tilbyr ei unik kulinarisk oppleving. Her blir dei beste råvarene frå lokale leverandørar nytta. Roy Vedlog frå Nortura PROFF, gjentek suksessen frå i vår, men denne gongen leitar kjøkkensjefen fram grillen.
Kjøkkensjefen har sett saman ein herlig grillbuffè med dei beste kjøttstykka. Du vil finne mellom anna brisket, baby back ribs, kyllingoverlår og mange herlige Texas BBQ inspirerte rettar. Bli med på Texas BBQ Aften, og nyt autentiske grillsmakar.
Oktober:
04/10: Viltkveld med Hovdenakk Hjort og Vingruppa
Mat kr 745,- (5-rettar) / kr 595,- (3-rettar), kr. Drikke frå kr 295,- / Kl. 1800
I samarbeid med den lokale produsenten Hovdenakk Hjort, har Havila sett saman ein herleg 5-rettar meny av det beste frå hausten i dei sunnmørske fjella og skogen. Vingruppa har sett saman ei drikkepakke tilpassa menyen. Lenke til arrangementet her
18/10: Asiatisk tapas – Kr. 495,- / Kl. 1800
Varde Restaurant inviterer til ein spanande Asiatisk buffè. Kjøkkenet har leika seg med asiatiske smakar og råvarer, med retter som sushi, vårrullar, dumplings, filippinsk adobo, scampi-nudlar og lamme curry. Lenke til arrangementet her
November:
01/11: Fiskekveld med Silver Seafood, Ervik Havfiske og Vingruppa kl. 1800
Mat kr 745,- (5-rettar) / 495,- (3-rettar), Drikke frå 295,-
Varde Restaurant byr på utsøkte smakar frå havet der leverandørar som Silver Seafood og Ervik Havfiske tek med breiflabb, sjøkreps og tangfisk. Dei vil også dele historier under middagen. Vingruppa tilbyr tilpassa drikkepakke. Lenke til arrangementet her
15/11: Klassisk tapas – Kr. 495,- / Kl. 1800
Kjøkkensjefen har sett saman ein tapasbuffè med både kalde og varme retter som tortilla de patatas, bruschetta, tomatsalat, sticky chicken wings og potet bravas.
Lenke til arrangementet her